Last news in Fakti

27 Април, 2016 11:57 1 898 4

Треньорът на Чисора отписа Кобрата

  • хюсейн-
  • чисора-
  • стил-
  • бокс-
  • пулев

Си Джей Хюсейн уверен в победата на своя възпитаник

Треньорът на Чисора отписа Кобрата - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Дерек Чисора отписа Кубрат Пулев преди двубоя между двамата на 7 май в Хамбург.

"Ако е напълно концентриран и се придържа към нашата тактика, Пулев няма въобще да знае какво му се е случило. С подготовката, която проведохме през изминалите седмици в Калифорния, имам много добро предчувствие, че така ще се случи. При Дерек има само един критерий, който решава за победа или загуба, и това е главата му", заяви Си Джей Хюсейн.

"Респектът е тук. Оценявам при всички случаи това, което сме видели в миналото от българина. Пулев се боксира почти винаги в своя стар и скучен аматьорски стил. Той владее точно три удара – прав удар с водещата ръка, ляво кроше и десен прав. От всички тези най-добър му е винаги ударът с водещата ръка. Дори Дерек да забрави и по-голямата част от своя арсенал от удари, винаги ще има нещо в повече от Пулев”, добави треньорът на Чисора.

Си Джей Хюсейн се надява в публиката да има повече българи, тъй като това щяло да надъха допълнително Чисора. "Колкото повече фенове има срещу него, толкова повече се събужда животното в него. Дерек си мислеше, че битката ще е в България и дори така желаеше. Тогава щеше да се види колко се надъхва и как се боксира в клетката на лъва", добави наставникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    Много е вероятно точно това да се случи
  • 2 чичо Пенчо

    1 1 Отговор
    Пулев продължава ДА НЯМА ЗАЩИТА !!! И затова се чудя, защо са му две ръце, като използва само едната. Разбира се, че Чисора е ФАВОРИТ !! И тук не става дума за това БЪЛГАРИН ЛИ СИ ИЛИ НЕ СИ , а за реална оценка на ситуацията !!
  • 3 питай Майк

    1 1 Отговор
    Чисора има предимство точно първите 4-6 рунда...ако Пулев издържи натиска , после ще вземе мача :)
  • 4 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Е Пулев и с Кличко не разбра какво му се случи та няма да му е за сефте !!! Иначе като его е галактически шампион но това не стига ... Кличко го пожали-можеше и да го убие!!!