Last news in Fakti

1 Май, 2016 18:26 870 0

Милан и Фрозиноне с голово шоу

  • милан-
  • фрозиноне-
  • барди-
  • серия а

Фрозиноне изпусна победата, въпреки че на два пъти имаше преднина от два гола

Милан и Фрозиноне с голово шоу - 1
Снимка: БТА/АР

Милан и Фрозиноне направиха зрелищно 3:3 на "Сан Сиро" в мач от 36-ия кръг на Серия "А", игран на "Сан Сиро".

Гостите на два пъти имаха преднина от два гола, но така и не успяха да стигнат до историческа победа над "росонерите". Много силен мач за "канарчетата" изигра вратарят Франческо Барди, който спаси всичко възможно, включително и дузпа на Марио Балотели. Именно той обаче носи вина за попадението на Карлос Бака за 1:2. В 90-ата минута пък резервата Жереми Менез от бялата точка спаси "червено-черните" от срамна загуба.

Милан обаче се смъкна на 7-мо място в класирането с 54 точки, а 6-та позиция, която дава право на участие в Лига Европа, вече се заема от Сасуоло с 55 т. Фрозиноне остава в зоната на изпадащите,  на 4 т. от спасителната зона.
 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА