Last news in Fakti

4 Май, 2016 00:30 1 361 0

Джейми Варди: Усещането е невероятно!

  • варди-
  • лестър-
  • тотнъм-
  • титла-
  • усещане
Джейми Варди: Усещането е невероятно! - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на Лестър Джейми Варди не бе на себе си от радост, след като отборът му спечели титлата. Така "Лисиците" пренаписаха историята във Висшата лига и от фаворит за изпадане станаха шампион на Англия.

Отборът спечели трофея без игра, след като Тотнъм се издъни при визитата си на Челси, макар че всички очакваха тимът на "шпорите" да постигне първи успех на "Стамфорд Бридж" от 26  години насам.

"Усещането е невероятно! Никога не съм усещал нещо подобно до момента", обяви Варди пред "Би Би Си".

"Борихме се да останем в елита през миналия сезон и едва оцеляхме, а в събота ще вдигнем титлата за шампиони на Англия. Това показва само колко упорита работа са свършили всички играчи от отбора и изобщо всеки един член от нашия персонал. Без съмнение постигнахме най-голямото постижение в историята на този клуб. Всички ние вече се чувстваме привилегировани да бъдем част от Лестър, този велик отбор!", заяви голмайсторът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА