Last news in Fakti

6 Май, 2016 18:16 824 0

От Берое беснеят срещу съдията

  • берое-
  • съдии-
  • липенски-
  • черно море-
  • а група

Старши-треньорът на тима Пламен Липенски не се сдържа след загубата във Варна

От Берое беснеят срещу съдията - 1
Снимка: БТА

Старши-треньорът на Берое Пламен Липенски не скри нодоволството си след загубата от Черно море с 0:1 в 32-ия кръг на "А" група. Наставникът на "заралии" струпа цялата вина за лошия резултат върху главния рефер.

"Подаваме жалба, това вече не се трае. Предния мач имаше дузпа, която не беше свирена, две дузпи в Монтана и пак не се дадоха. Не могат да се подиграват с нашия труд и да ми казва да гледам ситуацията след мача. Спас Делев игра с топката и вратарят без топка го посече, абсолютна дузпа. Показват ни картони, насича играта постоянно. Самите футболисти на Черно море казват - този съдия не  знае къде се намира. Не може един непрофесионалист да се подиграва с труда ни." - заяви разочарованият Липенски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА