Last news in Fakti

8 Май, 2016 20:11 1 238 0

Реал продължава да гони Барса, Атлетико се предаде

  • реал-
  • барса-
  • атлетико-
  • примера дивисион-
  • титла

Шампионът на Испания ще стане ясен в последния кръг на първенството

Реал продължава да гони Барса, Атлетико се предаде - 1
Снимка: БТА/АР

Реал (Мадрид) и Барселона продължават победния си ход и борбата за титлата в Примера дивисион, докато другият преследвач - Атлетико (Мадрид) се предаде. Барселона води с 88 точки, Реал е с 87, Атлетико с 85, а до края на испанското първенство остава един-единствен кръг.

Барселона не остави никакъв шанс на градския си съперник Еспаньол и го разгроми с гръмкото 5:0. Ако възпитаниците на Луис Енрике спечелят следващия мач, те ще грабнат и титлата на страната.

Междувременно, вечният враг на "каталунците" Реал (Мадрид) победи Валенсия с 3:2 на своя "Сантиаго Бернабеу". Домакините поведоха с попадения на Кристиано Роналдо в 26-ата и на Карим Бензема в 42-ата минути. "Прилепите" се върнаха в мача чрез Родриго в 55-ата, но Кристиано Роналдо предреши изхода малко след това, разписвайки се за 3:1. Крайното 3:2 оформи Андре Гомеш.

В същото време другият мадридски гранд Атлетико се предаде в борбата за първото място, след като загуби гостуването си на Леванте с 1:2. "Дюшекчиите" поведоха с "гол от съблекалнята" на Фернандо Торес във втората минута, но позволиха да бъдат обърнати.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА