Last news in Fakti

15 Май, 2016 14:58 866 0

Луис Енрике: Заслужено сме първи

  • енрике-
  • барселона-
  • форма-
  • титла-
  • примера дивисион

"Ние играхме много добре през целия сезон", добави треньорът

Луис Енрике: Заслужено сме първи - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Барселона Луис Енрике похвали своите футболисти след победата над Гранада с 3:0 и спечелената 24-а титла на Испания. 

"Ние играхме много добре през целия сезон, бяхме на върха в класирането много седмици", заяви Енрике.

"Аз съм много щастлив заради всички фенове на Барса, заради нашите семейства и заради този клуб. Хората страдаха много в някои моменти, но сега искаме да спечелим трофея и следващия сезон", добави треньорът на Барселона.

Барселона завърши начело в класирането с 91 точки, само с една пред втория Реал Мадрид.

"Аз ще запомня добрите моменти, ще запомня хората, които ни подкрепяха в деликатните моменти. Феновете оставаха с нас, въпреки много неща, които се случиха. Затова искам привържениците на Барселона да се насладят на тази титла", каза още Енрике.

Барселона може да спечели втори трофей, след като следващата седмица ще играе срещу Севиля на финала за Купата на Краля.

"В началото на сезона ние искахме да спечелим всичко трофеи, но не се получи. Понякога хората мислят, че когато не спечелиш някоя титла е катастрофа. Но ние знаем колко трудно се печелят трофеи. Сега ще празнуваме тази титла, радвам се за този отбор и за стила, който играе", добави Енрике.

Барселона е спечелила шест от последните осем титли в Примера дивисион. "Това показва, че Барселона има манталитет на победител. Ние трябва да ценим всяка титла", коментира още старши треньорът на каталунците.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА