28 Май, 2016 16:25 861 0

Левандовски започна преговори с Реал Мадрид

  • левандовски-
  • предизвикателство-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид

"Понякога и аз се замислям дали не ми е нужно ново предизвикателство", заяви нападателят

Левандовски започна преговори с Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Представители на Роберт Левандовски са преговаряли с ръководството на Реал Мадрид, съобщава германското списание Шпийгел. Нападателят на Байерн Мюнхен и водещ реализатор в Бундеслигата има договор с баварците до лятото на 2019-а година, но от известно време е свързван с трансфер в испанския колос, който по-късно тази вечер играе финал в Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид.

"Реал Мадрид е привлекателен клуб за всеки един футболист и това не е тайна за никого. Понякога и аз се замислям дали не ми е нужно ново предизвикателство. Когато става въпрос за моята кариера, аз съм сам шеф на себе си. Само и единствено аз взимам решенията", каза 27-годишният полски национал, който прекара шест години в Бундеслигата с отборите на Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен.

Байерн Мюнхен продаде Тони Кроос на Реал Мадрид през лятото на 2014-а година, а баварците не желаят да губят и Левандовски.

Неговият агент Чезари Кухарси обаче вече обяви, че вече е провел няколко срещи с испанския клуб: "Информирахме Байерн, че водим преговори с Реал Мадрид".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА