Last news in Fakti

7 Юли, 2016 10:58 1 011 2

Роналдо: Надявам се да плача от радост след финала

  • роналдо-
  • португалия-
  • евро 2016-
  • уелс-
  • финал

Голямата звезда на Португалия се размечта за европейската титла след успеха над Уелс

Роналдо: Надявам се да плача от радост след финала - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо бе на седмото небе след успеха с 2:0 над Уелс, след който иберийците се класираха за финала на Евро 2016. Съперник във финалния двубой за суперзвездата на Реал Мадрид и компания ще бъде победителят от другата полуфинална двойка между Франция и Германия.

"Една мечта е на път да се сбъдне. Силно се надявам да ме видите да плача от радост и в неделя след финала", коментира звездата на Португалия пред журналистите след края на срещата.

"Близо сме до европейската титла и много се надявам да успеем да я завоюваме. Това е моя мечта от самото начало. Знаехме, че пътят е дълъг, но нито за секунда не сме спирали да се борим".

"Както обичам да казвам - важно е не как започваш, а как завършваш. Ние бяхме оптимисти през цялото време, дори и в груповата фаза, която бе доста трудна. Още не сме спечелили нищо, но мечтите ни са живи и се надявам да се поздравим с трофея"
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мик

    0 1 Отговор
    Мечтаи си.
  • 2 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Голямата звезда.Вкара един гол и се кефи като ,че е спечелил финала.