Last news in Fakti

13 Октомври, 2011 15:50 879 0

Зрелищен турнир събира футболни звезди в Бургас

  • футбол-
  • турнир-
  • бургас-
  • звезди
Зрелищен турнир събира футболни звезди в Бургас - 1
Снимка: БГНЕС

В 11 часа в събота – 15 октомври на спортна площадка Елин Пелин в ж. к. Меден Рудник ще си дадат среща няколко поколения бургаски футболисти, предаде БГНЕС.

Спортният празник ще открият две формации деца, които са наследници на футболисти от Бургас, играли в различните отбори на града ни. Малките футболисти тренират в школите на елитните отбори на Бургас, а някои от тях са възпитаници на частните клубове в града.

След двубоя на децата, на терена по жребий всеки срещу всеки ще играят три формации: Меден Рудник - Изток, Меден Рудник – Запад и Отбор – Център, които ще определят и победителя в турнира.

Участието си са заявили много известни бургаски футболисти. С голям интерес се очакват изявите на отбора, побеждавал сборния тим на суперзвездата на българския футбол Димитър Бербатов по време на турнирите в Слънчев бряг. В него личат имената на Пламен Крумов, Милен Георгиев, Мирослав Косев, Георги Чиликов. Останалите участници в тима ще бъдат изненада за зрителите.

Организаторите на турнира са подготвили награди за най-добре представилите се млади футболни таланти, а за настроението на зрителите са осигурени безалкохолни напитки, мажоретни танци и много музика.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА