Last news in Fakti

14 Октомври, 2011 11:06 739 0

Среднощна среща между Тевес и Манчини

  • тевес-
  • манчини
Среднощна среща между Тевес и Манчини - 1
©ЕРА/БГНЕС

Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес и мениджърът на тима Роберто Манчини са водили важен разговор в 1 часа британско време, съобщава "Дейли Мирър". Според информацията, Тевес се е срещнал с Манчини в дома си в изненадващ опит да реши последните дисциплинарни проблеми около себе си.

Манчини вече заяви, че Тевес няма да играе за Сити под негово ръководство, след като по негови думи аржентинецът нарочно не е влязъл в игра в мача с Байерн Мюнхен. Това спечели на нападателя две седмици наказание и след изтичането му той тренира сам на тренировъчното игрище на "гражданите".

Тевес може да бъде наказан допълнително, ако от Сити докажат, че е нарушил няколко точки по договора си с привидния отказ да играе на "Алианц Арена. Няколко клуба следят ситуацията, съобщава БГНЕС. "Гражданите" вероятно ще намалят доста цената на Тевес, ако решат да се освободят от него.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА