Last news in Fakti

29 Септември, 2011 11:24 800 0

Сити отстрани Карлос Тевес

  • тевес-
  • манчестър сити
Сити отстрани Карлос Тевес - 1
©ЕРА/БГНЕС

Карлос Тевес официално е наказан и изваден от отбора на Манчестър Сити, докато тече разследването на предполагаемия му отказ да играе за тима в срещата с Байерн Мюнхен

Мениджърът на Сити Роберто Манчини заяви, че кариерата на Тевес в клуба е приключена, след като нападателят отказа да влезе като резерва при загубата с 0:2 от баварците във вторник. Самият Тевес твърди, че има недоразумение, което стартира и дисциплинарния процес с разследването.

От ФИФА заявиха, че дори те могат да накажат нападателя за неучастието му във футболен мач. Междувременно в английските медии се появиха информации, че Манчини е псувал Карлос Тевес и Един Джеко при загубата от Байерн, съобщава БГНЕС. "Дейли Мирър" съобщава, че италианецът е казал на Тевес "Отивай си в шибаната Аржентина", когато острието отказал да излезе на терена. Псувните обаче не спрели само с аржентинеца, а от тях е пострадал и Един Джеко, който пък е трябвало да "си отива в шибаната Босна".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА