Last news in Fakti

19 Октомври, 2011 10:31 798 0

Олимпик Марсилия излиза за победа в мача с Арсенал

  • олимпик марсилия-
  • арсенал-
  • дидие дешан-
  • шампионска лига-
  • робин ван перси

Наставникът на Марсилия Дидие Дешан беше категоричен, че тимът му ще играе без страх срещу Арсенал в Шампионската лига тази вечер

Олимпик Марсилия излиза за победа в мача с Арсенал - 1
Дидие Дешан ©ЕРА/БГНЕС

Марсилия определено не са добре, след като са на 15-то място в Лига 1, като имат само една победа в първите си 10 мача, но в Европа положението е малко по-различно. Последователните победи с 1:0 над Олимпиакос и 3:0 над Борусия Дортмунд поставя Олимпик Марсилия с две точки пред вторите в група F Арсенал.

На пресконференция преди мача Дешан заяви, че основната му цел е победата. "Лошото начало в Лига 1 означава, че сме притиснати до стената във всеки домакински мач. В Шампионската лига обаче е друго. Вече имаме шест точки, така, че напрежението не е чак толкова голямо и играчите не са така нервни", заяви Дешан.

Той още допълни, че според него Арсенал не са станали по-слаби без Насри и Фабрегас: "Те все още са на върха на Европа, а освен това систематично се класират за Шампионската лига. Имаха тежко лято, загубиха големи играчи. Не ми се иска да сравнявам Арсенал сега с Арсенал преди, но те имат 20 или повече национали. Отборът им е изключително качествен. Имат проблеми в Премиършип, но все пак са на върха". Играчът на Олимпик Лион Манданда пък добави, че тима трябва да се страхува най-вече от капитана на "Артилеристите" Робин ван Перси, съобщава БГНЕС. "Арсенал има много опасни играчи, но този, който е в най-добра форма в момента е Робин ван Перси. Той е различен и вкарва много голове", каза Манданда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА