Last news in Fakti

20 Октомври, 2011 19:27 672 0

В Манчестър "рециклират" Тевес

  • манчестър-
  • тевес
В Манчестър "рециклират" Тевес - 1
©ЕРА/БГНЕС

Букмейкърът "Betfair" подкара специален автобус из Манчестър с инициативата "Изхърли фланелката си на Тевес". Така феновете и на двата отбора от града получиха шанс да сменят фланелките си за чисто нови. Бусът ще бъде и пред "Олд Трафорд" в неделното дерби между двата тима, за да могат всички разочаровани да се отърват от тениските точно преди началния съдийски сигнал.

Алекс Блейк, представител на "Betfair", сподели: "Отново и отново Тевес разочарова феновете. Какъв по-добър начин за недоволните привърженици да покажат, че искат да се отърват от него от това да изхвърлят фланелките си. Двете фракции от фенове не се виждат често заедно, но съм сигурен, че ще бъдат доволни, ако той напусне града през януари", съобщава БГНЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА