Last news in Fakti

26 Октомври, 2011 11:13 830 0

Тевес смята да съди Манчини

  • манчестър сити-
  • тевес-
  • роберто манчини-
  • шампионска лига
Тевес смята да съди Манчини - 1
©ЕРА/БГНЕС

Карлос Тевес обмисля да съди за клевета мениджъра на Манчестър Сити Роберто Манчини. "Гражданите" вече обявиха, че са намерили своя нападател за виновен по обвиненията в лошо държане, след като Тевес отказа да влезе като резерва в мача с Байерн Мюнхен от Шампионската лига. Те го глобиха със заплатата му за четири седмици, което се смята, че е около 1 милиона паунда.

Манчини пък каза след загубата в Мюнхен с 0:2, че Тевес е отказал да влезе на терена - нещо, което нападателят отрича. Тевес, който има 14 дни да отговори на глобата на Сити, продължава да се инати и "BBC" съобщава, че той обмисля правни действия срещу своя мениджър, заради неговите коментари след мача на "Алианц арена". Сити обявиха пет причини за обвиненията срещу Тевес, съобщава БГНЕС. Но аржентинеца и неговите адвокати ще ги атакуват точка по точка и след това ще започнат действия срещу Манчини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА