Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 10:09 1 334 3

Пената отново спасява ЦСКА

  • димитър пенев-
  • цска
Пената отново спасява ЦСКА - 1
БГНЕС

Новият старши треньор на ЦСКА ще е Димитър Пенев - Стратега. Това е негово пето завръщане на треньорската скамейка на клуба.

Рокадите в ЦСКА стават само един ден, след като Милен Радуканов навърши една година от престоя си в клуба. Източници от Борисовата градина разкриха, че загубата от Славия е преляла чашата на търпението на собствениците на клуба.

Очаква се Димитър Пенев да води тренировката на "червените" от 15.30 часа.

Стратега ще има за помощници Ангел Червенков и настоящият главен мениджър Драголюб Симонович.

Освен това, Пената ще разполага и с двама кондиционни треньори - Иван Йовановски, като в същото време ще бъде върнат и Марин Гъдев. Наставник на вратарите ще е Илиян Василев, бивш страж и шампион с ЦСКА през 1997 г.

Стратега, който е и почетен президент на клуба, води за последно "червените" през сезона 2008-2009 г. Треньор №1 на България за ХХ век беше сменен през 2009-а след загуба от Пирин с дузпи в четвъртфинал за Купата на България, припомня Гонг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    abe tia v cska sa palni de.ili.neche mi dreme za tozi neshtasten odbor ama Radukanov beshe trener na miasto.
  • 2 псевдоописател

    0 0 Отговор
    Може пък да го готвят за селекционер на националите....
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    То ако ЦСКА е нещастен отбор, значи другото въобще не са отбори, с изключение на един два, които са на същото дередже, ама само устите им са големи!