Last news in Fakti

24 Октомври, 2011 15:20 598 0

Абонданца с първа пресконференция утре

  • абонданца-
  • арена армеец-
  • волейбол
Абонданца с първа пресконференция утре - 1
©БГНЕС

Новият наставник на женския национален отбор по волейбол Марчело Абонданца ще даде първа пресконференция пред български журналисти утре от 11:30 часа в пресцентъра на зала "Арена Армеец".

Днес 16 състезателки от националния отбор ще направят първа тренировка под ръководството Абонданца. Италианският специалист ще се запознае с момичетата на вечерната тренировка в "Арена Армеец". Освен Абонданца, от Италия пристигат и местни статистик и физиотерапевт, които ще работят в щаба му.

Състезателките от ВК Марица, които са включени в разширения състав, както и треньорът им Иван Петков, който е един от помощниците в националния отбор, ще пристигнат в София веднага след двубоя им със Славия тази вечер.

Днешната тренировка ще бъде закрита за медии. Утре, 25.10 (вторник) от 11:30 часа в пресцентъра на "Арена Армеец" ще бъде дадена специална пресконференция за журналистите, съобщава БГНЕС. Четвърт час по-рано тренировката ще бъде отворена за медиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА