Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 16:42 2 244 0

Серес посреща последния кръг на пистовия БГ шампионат

  • серес-
  • балканският полуостров-
  • аск "диамо"
Серес посреща последния кръг на пистовия БГ шампионат - 1
©БГНЕС

За поредна година последният осми кръг от националния шампионат по затворен маршрут ще се проведе на Serres Circuit в град Серес, Гърция. Самият старт е на 6 ноември, а ден по-рано са техническите прегледи и тренировките за място. "Serres Circuit е най-голямата писта на Балканският полуостров, каза на пресконференция в Пресклуб "България" президентът на АСК "Диамо" Благоевград Георги Стоянов. Дължината на пистата е 3.186,39 м и разполага със 16 завоя.

Пистата има всичко необходимо за провеждане на състезания от най-висок ранг. Състезанието се организира от АСК Диамо Благоевград, БФ по Автомобилен спорт и със съдействието на домакините от град Серес. Състезанието обещава да бъде много интересно, тъй като ще има голяма битка за рапределение на призовите места в крайното класиране и в четирите класа.

Заявки за участие са подали най-добрите ни пилоти, а зрители от цялата страна се организират да наблюдават най-зрелищните битки от националния ни шампионат, съобщава БГНЕС. По същото време ще се проведе и Дамско рали "Пирин 2011", в което ще участват 11 екипажа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА