Last news in Fakti

11 Декември, 2016 10:47 2 227 2

Джошуа преби Молина в три рунда

  • джошуа-
  • молина-
  • нокаут

Следващият мач ще е срещу Кличко

Настоящият шампион в тежка категория във версия IBF Антъни Джошуа бе безпощаден при защитата на титлата си.

Британският боксьор нокаутира претендента за пояса Ерик Молина в третия рунд по време на голяма боксова гала вечер в Манчестър.

Сред зрителите бе и Владимир Кличко, с когото Джошуа ще кръстоса ръкавици на 29 април догодина на стадион "Уембли". Новината за постигнатото споразумение беше обявена минути след победата на Джошуа над Молина, който е с мексикански корени, но живее в Тексас.

Джошуа взе инициативата още с удрянето на гонга и не я изпусна до края на мача, постигайки по категоричен начин 18-ата си победа на професионалния ринг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    молина не е боксьор на ниво
    един ахмак беше
  • 2 кеке

    0 0 Отговор
    Иска ми се да видя на Пулев нивото срещу Антъни Дж!
    Лошото е че с тези боцкащи леви прави няма да изкара дълго!
    Истинския мач на гала вечерта беше на Чисора - много добър мач направи но се умори. Жалко за Кобрата много добри боксьори има в този момент и дано да устиска 12 рунда срещу Джошуа!