Last news in Fakti

3 Ноември, 2011 11:10 630 0

Шиникова е на 1/4-финал в Истанбул

  • шиникова-
  • тенис
Шиникова е на 1/4-финал в Истанбул - 1
©БГНЕС

Изабелла Шиникова се класира за 1/4-финалите на турнира в Истанбул с награден фонд 25 000 долара. В среща от втория кръг на надпреварата българката се наложи с убедителното 6-1, 6-1 над София Квацабая (Грузия). В опит да се класира за втори път в кариерата си за 1/2-финал на турнир от подобен ранг, държавната ни шампионка ще се изправи срещу петата поставена рускиня Марта Сироткина (№222 в ранглистата на WTA).

Междувременно Юлия Стаматова и Виктория Томова записаха победи на турнира в Анталия с награден фонд 10 000 долара. В първи кръг Томова победи с 6-3, 6-1 Натела Набиева от Узбекистан. За място в следващия кръг българката ще играе срещу квалификантката Йована Яксич, над която вече има една победа, съобщава БГНЕС. Стаматова от своя страна отстрани поставената под №5 унгарка Василиса Булгакова (№550 в света). Следващата й противничка е рускинята Натела Дзаламидзе, която заема №649 в ранглистата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА