Last news in Fakti

3 Ноември, 2011 17:16 705 0

Баждеков: Скоро ще разберете за новия треньор на Левски

  • левски-
  • баждеков-
  • купата на българия-
  • таско тасков-
  • бфс-
  • борислав михайлов
Баждеков: Скоро ще разберете за новия треньор на Левски - 1
©БГНЕС

Баждеков бе представител на "сините" при тегленето на жребия за 1/16-финалите на турнира за Купата на България, където Левски изтегли стария си познайник Банско, с когото игра и преди година в това състезание. Темата за новия треньор на Левски обаче е доста по-гореща в момента и макар, че Баждеков не отрече вероятното назначение на Костов, все пак реши да бъде умерен в думите си. "Когато има нещо официално ще го съобщим. От клуба не сме излезли с официална информация. Няма трудности в преговорите, но тези неща ги коментира президентът и мисля, че в скоро време ще получите информация. Ако има някакви неща, които са официални, ще ги разкрием пред медиите", коментира шефът в "синия тим".

Той разкри още, че Левски са поискали от шефа на Българския футболен съюз Николай Михайлов да смени председателя на Съдийската комисия към централата Костадин Костадинов. Причината е съдийството на Таско Тасков във Вечното дерби с ЦСКА и изказването на Костадинов, който бе и съдийски наблюдател на мача, че младият рефер се е справил със задачата си. "Ние сме внесли искане до президента на БФС председателя на съдийската комисия да бъде освободен. Аргументираме се със съответните аргументи. Поискали сме Тасков да не свири повече мачове на Левски. Писмено сме го отправили като желание на клуба и чакаме реакцията на БФС", разкри още Баждеков пред репортер на БГНЕС. Той каза няколко думи и за тима на Банско. "Ами с представителя на Банско, допаднахме си, заедно седнахме. За съжаление сме пак гости, явно това е съдбата ни. Надявам се, че ще продължим. Дано тази година да е по-успешно участието на Левски и да стигне поне до финал", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА