Last news in Fakti

28 Октомври, 2011 19:43 1 275 4

ЦСКА победи Левски с 1:0

  • футбол-
  • цска-
  • левски

ЦСКА излъга своя вечен съперник и спечели с 1:0 дербито с "Левски". Червените” откриха резултата в 25-ата минута. След изпълнение на корнер, румънецът Янис Зику се възползва от разбъркване в наказателното поле на Левски и вкара топката във вратата на сините.

 
Мачът беше изключително важен и в психологически, и в спортно-технически план. ЦСКА вече е едноличен лидер в класирането на А група с 28 точки, а Левски остава четвърти с 21. 

Георги Иванов - Гонзо бе изгонен от скамейката на Левски в последните секунди на мача, след като нахлу на терена на Националния стадион "Васил Левски".

"Съдийството беше функция на изключителната корупция, която разяжда българския футбол", избухна президентът на Левски Тодор Батков след загубата не неговия отбор от ЦСКА на Националния стадион.

Батков бе видимо ядосан от видяното на терена. "Тези във футболния съюз само ядат, пият и прибират комисионни. Не смятам, че отборът на Левски игра добре, но съдийството беше безобразно. Абсолютно нагласено назначение, постановки се разиграха", обяви президентът на сините, цитиран от БГНЕС,след което напусна Националния стадион. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 данчо стефанов

    0 0 Отговор
    Все пак нали за ЦСКА говориме
  • 2 ЮРИ АЛДИНОВ

    0 0 Отговор
    еи сега гонзо 6те си ходи макар 4е нема никаква вина за ни6то.тои от малкото левскари които сарсетоим ако го отвори6 6те е син,истински сажелевам че сам левскар по рождение от утре сам от олимпик Николаево --------
  • 3 Георги Георгиев

    0 0 Отговор
    Бравос, да живей!!! Дружинката на гъбарите победи дружинката на цветарите!!!
  • 4 georgi

    0 0 Отговор
    Гонзо закопа Левски! Нека му на Ганьо