Last news in Fakti

20 Декември, 2016 20:41 7 058 14

Йълмаз скочи да бие шофьор на автобус (Видео)

  • йълмаз-
  • шофьор на автобус-
  • видео

Бурак Йълмаз бе хванат от камера как налита на бой срещу шофьор на автобус от градския транспорт в Турция.

Шофьорът закачил с автобуса си джипа на Йълмаз и това отприщило агресията на футболиста.

Вследствие играчът нахлува в рейса и се нахвърля върху водача, който от своя страна изважда бухалка и укротява бившия играч на Бешикташ, Фенербахче и Галатасарай.

Инцидентът е заснет от камерите на автобуса и става достояние на турските медии.

Йълмаз понастоящем играе в китайския Бейжинг Гуоан и това не е първи случай, в който ставаме свидетели на това как той изпуска нервите си и е готов да влезе в саморазправа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хасан

    4 13 Отговор
    Кой е тоя?! Или това са днешните негативни антитурски новини??
  • 3 Васичка Атанасова

    8 5 Отговор
    само бомби за тези турци
  • 4 Ротнитопковци форевър.

    9 0 Отговор
    Бурак го раздаваше тежкар на шофьора,ама като видя палката и сви сърмите.А старците викат,, Шефе,затвори вратите''Браво за смелостта на шофьорада се опълчи на разглезен ритнитъпковец,чукащ по джама като дерибей.В бг ситуацията ,щеше да е полиция,закъснение и изнервени пътници,ругаещи държавата,транспортаи шофьора в клипа поне ,аз не чувам такива неща.
  • 5 Хасан

    5 15 Отговор
    Ей Васичка.. Турците 500 години са ви гледали..не сте воювали,живеели сте си с семействата, научиха какво е това хамам.. Лична хигиена.. А ти.. Бомби

    Коментиран от #8

  • 6 дъге

    6 3 Отговор
    Хасане,будала такава,вие ли сте ни научили на лична хигиена,дето се къпете един път в месеца и ако случайно си изпуснете сапунчето в банята може да си излезеш мръсен.
  • 7 Мехмед

    3 6 Отговор
    Да хигиената е от нас към вас, исляма учи 5 път на ден да се миеш, след всеки полов акт , това за един път в месеца е при вас брато , питай попаси ако не знаеш 40 дни има литургии не се къпят, а и погледни в Испания когото е имало бани и вода Англия и Франция канализацията е текла по улицата

    Коментиран от #10

  • 8 Чакалов

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    -Хасанеее,Хасане-500-тин години са гледали как да затрият Това Българско племе с въпроса-"Чалма или дръвник..."-и като гледам,твоите предци са избрали първото,а колкото до това-с какво-не само с бомби,а с"...Камъне и дървье..."
  • 9 Мехмед

    4 5 Отговор
    Идете бе разходете се в Панагюрище , виж ще къщите на Райна , поп па каква къща е имал, Лековата къща Тутевата къща , идете бе виж ще ба , били са чорбаджии отворете си очите бе виж ще самите картини на тази малката къща на един етаж , но не ви си знаете едно расисти ви сте радикалните българи нямало как да си друг има още как има български мюсюлмани, български евреи и др, с право дадено им от Господ да се раждат и живея тук, знаете ли вие където пишете не сте християни определението християни е друго, да си добър с ближни независимо какъв е той, е затова няма да се оправи българия, щото нямате равнопоставен между всички, не се гледа кой какво може а кой какъв е за жалост ...
  • 10 Кавхам Исбул

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Мехмед":

    Мехмед, това с хигиената, че от исляма сме я научили, говори, че не знаеш историята на земята, на която си роден. Кавхан Исбул е управлявал по времето на хан Маламир. Последният е бил непълнолетен (син на Омуртаг). Та този кавхан Исбул е човекът, под чието ръководство още в средата на 8 век в българските градове (не по домовете :D) е била прекарана вода(нещо, което го няма дори във Франция през късното средновековие)! Ти не ми говори за исляма, щото исляма по онова време е бил на 200 години. Мюсюлманите в същия период сте общували с камилите, както германците с конете! Така че въпросът с хигиената на българите не е в компетенциите ти!
  • 11 Наско

    1 4 Отговор
    Защо са карате ве хора ?
  • 12 иобнио

    1 3 Отговор
    Рязан гнусен м....л .. туземец!
  • 13 приятел

    2 3 Отговор
    Най гнуссно звучащия език е турския! Направо немога да го понасям, предполагам, че точно затова турските серияли са преведени по бг. тв.
    А иначе, радват ме бомбите у " комшийте" хаха
  • 14 Мехмед

    5 0 Отговор
    че аз съм български помак бе не турчин, роден робота и живея тук родината си но на хората в българи омразата към различните е голяма , даваш любов поличаваш такава, даваш омраза получаваш такава, пак казвам както искате така ме разбирайте , но ми писна от омраза към мен че съм мюсюлмани не християнин че съм Мехмед а не Иван ............