1 Януари, 2017 12:15 500 0

Кливланд и Хюстън с победи в НБА

  • кливланд-
  • хюстън-
  • нба-
  • постижение-
  • джеймс хардън

Джеймс Хардън с впечатляващо постижение

Хюстън Рокетс записа своята поредна победа, а в центъра на събитията бе Джеймс Хардън.

Той стана първият играч в НБА с трипъл-дабъл от поне 50 точки, 15 борби и 15 асистенции. Хардън се отчете с 53 в коша на Ню Йорк и добави 16 овладени топки и 17 паса. "Ракетите" спечелиха, макар и трудно със 129:122.

"Той е един от най-великите в играта. Съперникът опита всичко, за да го спре, но не успя. Фантастичен баскетболист", заяви собственикът на тексасци Лесли Аликзандър.

Хардън стана едва 5-ият, който прави трипъл-добъл с поне 40 точки, като се присъедини към Ръсел Уестбрук, ЛеБрон Джеймс, Винс Картър и Трейси Макгрейди. Той се изравни и с Уилт Чембърлейн за най-много точки при трипъл-дабъл.

В същото врем,

Шампионът Кливланд се наложи със 121:109 при гостуването си на Шарлът.

ЛеБрон Джеймс реазлизира 17 от 32-е си точки в първата четвърт на двубоя. Кевин Лав пък допринесе с 28 точки и 10 борби.

Кемба Уокър беше лидер за домакините с 37 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА