Last news in Fakti

6 Януари, 2017 18:57 935 2

Зидан: Кристиано е много интелигентен

  • зидан-
  • роналдо-
  • кондиция-
  • реал мадрид

"Той иска да играе във всеки мач, но и разбира, че има нужда от почивка", заяви французинът

Зидан: Кристиано е много интелигентен - 1
Снимка: БТА/АР

Кристиано Роналдо е интелигентен и бързо осъзна нуждата да почива по-често, тъй като така ще бъде в кондиция за възловите мачове, заяви треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан.

Голмайстор номер 1 на Реал Мадрид за всички времена пропусна четири от общо 15-те шампионатни мача на тима през този сезон, а онзи ден изненадващо не попадна в състава и в мача за купата на Краля срещу Севиля.

Зидан припомни, че през миналия сезон Роналдо е играл във всеки мач, което е довело до преумора и той получи контузии, заради които пропусна някои от ключовите мачове в края на кампанията.

"Говорихме за това. Той е интелигентно момче и разбра мотивите ми. Идеята е, че искам Кристиано в топформа в края на сезона. Когато имаш 20 мача за 70 дни, трябва да почиваш един. Така ги виждам нещата и той се съгласи с мен", каза Зидан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктора

    0 0 Отговор
    И аз смятам, че КР е много интелегентен п....ст
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.