Last news in Fakti

11 Януари, 2017 05:16 672 0

Манчестър Сити с интерес към Уилшър

  • манчестър сити-
  • уилшър-
  • борнемут-
  • трансфер

Халфът на Арсенал, който в момента играе под наем в Борнемут, е трансферна цел на "гражданите"

Манчестър Сити с интерес към Уилшър - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Сити проявява много сериозен интерес към халфа на Арсенал Джак Уилшър, който в момента играе под наем в средняка Борнемут, твърди "Дейли Стар". Нещо повече, "Гражданите" дори са се свързали с колегите си от Лондон, за да разпитат при каква възможност може да им бъде продаден английския национал.

Джак има още 18 месеца до края на договора си с отбора и не е особено ясно, дали бъдещето му ще бъде свързано с тима на Арсен Венгер.

Французинът сякаш е загубил вяра в талантливия футболист, след като той бе доста често контузен и се прояви с някои пиянски изцепки извън терена.

В пресата обаче се говори, че по-скоро Арсенал ще му предложи нов договор, но е възможно Сити да го откупи преди това, ако двете страни се разберат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА