Last news in Fakti

11 Януари, 2017 21:35 771 0

Сър Алекс ще може да пътува с автобуса на Юнайтед

  • сър алекс-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед

Легендарният треньор на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън получи ново признание. Той ще има правото да пътува с клубния автобус на тима за някои от гостуванията на отбора в мачовете в Англия, съобщават британските медии.

Жозе Моуриньо е дал карт бланш на шотландеца да се качи в рейса на "червените дяволи" и да седне на място, което си хареса.

Сър Алекс се отказа от мениджърския постпрез лятото на 2013 година, а след това често посещава домакинските мачове на 20-кратните шампиони на Англия. Шотландецът и Жозе Моуриньо са близки приятели и отношенията между тях през годините са отлични, за което свидетелства и настоящият жест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА