Last news in Fakti

15 Януари, 2017 19:59 1 068 0

Ибрахимович отново герой за Юнайтед

  • ибрахимович-
  • погба-
  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед

Манчестър Юнайтед и Ливърпул завършиха 1:1

Ибрахимович отново герой за Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул прекъсна перфектната серия на Манчестър Юнайтед от 9 поредни победи във всички турнири, след като врътна реми 1:1 в дербито на 21-ия кръг във Висшата лига, което се игра на 'Олд Трафорд'.

Първото попадение падна от дузпа в 27-ата минута, която бе свирена за игра с ръка на Пол Погба в наказателното поле. Ибрахимович пък спаси тима си от загуба в 84-ата минута.

Домакините имаха много силни моменти по време на срещата, но така и нямаха късмет да стигнат до успеха в този мач. Това бе и 50-ата среща на ниво Висша лига между тези два тима.

След този мач Ливърпул е 3-и с актив от 45 точки, като тимът е на 7 пункта от лидера Челси, докато Юнайтед е 6-и с актив от 40 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА