Last news in Fakti

16 Януари, 2017 16:48 821 0

Кешеру иска обратно в Стяуа

  • кешеру-
  • лудогорец-
  • стяуа

"Всичко зависи от обстоятелствата", заяви нападателят на Лудогорец

Кешеру иска обратно в Стяуа - 1
Снимка: БТА

Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру обяви, че Стяуа му липсва и не изключва възможността да се върне в този клуб, който му е на сърцето.

"Бих се върнал, но всичко зависи от обстоятелствата. Ако в бъдеще ми се открие възможност, смятам да се възползвам. Стяуа ми липсва, все още гледам клипове от времето, когато играех там. Говоря си с Лучан Сънмартян и двамата изпитваме носталгия. В Стяуа изживях необикновени мигове, които не могат да се сравнят с нищо друго. Но в момента е много трудно да се върна, тъй като собственикът на Лудогорец иска много пари за мен“, пише Кешеру на своята страница във "Фейсбук".

Кешеру има 48 мача за Стяуа, в които е отбелязал 28 гола и се е отличил с 9 асистенции. С румънския гранд е завоювал две титли и една купа на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА