23 Януари, 2017 01:00 938 2

Пакяо иска да се бие срещу Макгрегър

  • пакяо-
  • макгрегър-
  • мейуедър

Филипинската боксова легенда Мани Пакяо изрази желание да се изправи срещу ММА боеца Конър Макгрегър в боксов мач.

След като преговорите за мач между Флойд Мейуедър и звездата от UFC продължават да циркулират в медийното пространство, pодобен мач вероятно ще постави рекорди в историята на бойните спортове по отношение на зрителски интерес и финансово възнаграждение за бойците.

Към момента Пакяо бе само заинтригуван наблюдаващ, но изглежда и той е готов да се намеси в отношенията между двата лагера. „Не знам дали те взимат това насериозно. Постоянно е в новините, но не знам дали ще се случи.” Пакиао коментира по темата.

Той бе сигурен, че е напълно готов да се бие с ирландския ММА шампион, ако Мейуедър отказва двубоя. Мани има само едно условие...

„В боксов мач – бих излязъл срещу него. Но не и в UFC. Само в боксов мач.” поясни той.

На въпроса дали смята, че Конър може да издържи 12 рунда с него, Пакяо даде отговор, който накара журналистите да се засмеят.

„Сигурен съм, че ще се движи насам-натам. Не съм гледал на запис как той се боксира, но ако говорим за нивото на бокса му... различно е. Боксът е доста различен спорт от смесените бойни изкуства.”

Ако никога не успеем да видим как Флойд се боксира срещу Макгрегър, бихте ли били заинтригувани "заместника" на Мейуедър да бъде не кой да е, а 38-годишната легенда в бокса - Мани Пакяо?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да видим

    0 2 Отговор
    Даа, той на тея години с кой ли не иска да се бие .
    Мейуедър му напомни, че тъмнозелените имат генетично преимущество над дърти тихоокеански островитяни, а сега хвърля къчове и на Макгрегър...

    Коментиран от #2

  • 2 Чичу Ади

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "да видим":

    Пакияо беше ощетен в мача с Мейуедър, така че теорията за тъмно зелените не се оправдава. Освен това, тихоокеанския островитянин се забърка в политиката, нищо чудно след някоя друга годинка да стане и президент на Филипини. За 25 милиона гущера и аз ще се бия с Конър.... Обзалагам се, че Серафим Тодоров ще предложи на рижия наркоман, да се боксира с него за 10000 долара. Глада е по-силен и от тока.