Last news in Fakti

10 Май, 2021 15:57 1 336 2

Ще купува ли Конър Макгрегър акции на Манчестър Юнайтед?

  • макгрегър-
  • акции-
  • закупуване-
  • манчестър юнайтед-
  • фен-
  • селтик-
  • мма

“Първоначалните разговори бяха започнати по повод Селтик, ако трябва да съм честен", призна ММА боецът

Ще купува ли Конър Макгрегър акции на Манчестър Юнайтед? - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият шампион в UFC Конър Макгрегър, който е познат и като един от най-популярните фенове на Манчестър Юнайтед, хвърли привържениците на тима в екстаз преди около две седмици, след като написа в “Туитър” - “Здравейте, момчета. Замислям се да купя Манчестър Юнайтед. Какво ще кажете?”.

Както е известно на широката публика, феновете са в конфликт със собствениците от семейство Глейзър, който придоби нови размери в последно време и особено след обявяването на “червените дяволи” като един от 12-те клуба основатели на провалилата се само 48 часа по-късно Европейска Суперлига. Оттогава насам това предизвика масови протести, които дори доведоха до отлагане на дербито с Ливърпул, а също така те поставиха условия на американските собственици.

Сега обаче Макгрегър внесе малко повече яснота около това свое изказване и обясни, че първоначалната му идея е била по-скоро за интерес към шотландския гранд Селтик, макар да запазва интерес и към Манчестър Юнайтед, който обаче е “доста по-сериозна хапка” във финансово отношение.

“Първоначалните разговори бяха започнати по повод Селтик, ако трябва да съм честен. Те бяха за придобиване на акциите от Дермът Десмънд. Аз със сигурност се интересувам от придобиването на спортен клуб в определен момент и Манчестър Юнайтед и Селтик са тимове, които харесвам със сигурност,” обясни ирландецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха..

    0 0 Отговор
    Чеченецът е много по-силен от хайлендъра..
  • 2 Behemoth

    0 1 Отговор
    Ще купи един пластмасов да се разширява ОТЗАД!