Last news in Fakti

10 Юни, 2021 10:45 1 310 1

Боб Аръм: Мачът между Мейуедър и Логан Пол бе някаква шега и фарс

  • аръм-
  • шега-
  • фарс-
  • бокс-
  • мач-
  • пол-
  • мейуедър

"Аз лично не бих дал и пет цента, за да го гледам", заяви шефът на промоутърската компания Тop Rank

Боб Аръм: Мачът между Мейуедър и Логан Пол бе някаква шега и фарс - 1
Снимка: БГНЕС

Шефът на промоутърската компания Тop Rank Боб Аръм се изказа много отрицателно за демонстративния мач между бившия световен шампион в пет категории Флойд Мейуедър и популярния влогър Логан Пол, завършил без победител.

“Това е някаква шега и фарс. Аз лично не бих дал и пет цента, за да го гледам. Мейуедър можеше да нокаутира Пол по всяко време, стига да искаше. Всички разбират, че всичко премина по някакъв сценарий”, казва Аръм.

Самият Пол коментира епизод от мача, в който Мейуедър първо му нанася тежък удар, а след това го придържа в клинч, за да не падне на ринга. “Млъкнете! Не омаловажавайте това, което се случи”, призова Пол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби

    1 0 Отговор
    Абсолютно е прав човека. Плащат хората, които следват Логан Пол и Мейуедър в социалните мрежи. Иначе хората, които наистина се интересуват от бокс съм сигурен, че 99% от тях не са гледали мача, а са изчалали да видят какво се е случило като новина. С такива измислени мачове Мейуедър ще става още по-богат и ще трупа още повече победи без загуби, за да се пише после най-великия.
    Ако някой е наистина велик боксьор, няма да прави такива циркове и ще държи на името си и на успехите си.