Last news in Fakti

11 Ноември, 2011 09:57 595 0

Сити заповяда на Тевес да се прибере

  • тевес-
  • манчестър сити-
  • роберто манчини-
  • глоба
Сити заповяда на Тевес да се прибере - 1
©ЕРА/БГНЕС

Манчестър Сити са заповядали на Карлос Тевес да се върне в клуба днес, съобщава английската преса. Според "Сън", Сити няма да приемат, че е имало някаква неяснота, относно това дали нападателят може да се прибере в Аржентина. От лагера на Тевес твърдят точно това, но двама членове на персонала на "Итихад" са заявили ясно, че острието няма право да се прибира в родината си. Те не виждат и провалените опити на играча да се види с мениджъра си Роберто Манчини като свързани с проблема.

Тевес е получил имейл днес от клуба си, в който Сити са поискали отговор на секундата. Освен това, те го искат в Манчестър в понеделник за дисциплинарно изслушване. Те смятат да го глобят с 600 000 паунда, заплатата му за три седмици, съобщава БГНЕС. След скандала и невлизането му в игра срещу Байерн Мюнхен, аржентинецът отнесе 400 000 паунда глоба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА