Last news in Fakti

9 Ноември, 2011 10:26 1 873 2

Тевес продължава с изцепките

  • тевес-
  • манчестър сити-
  • глоба-
  • роберто манчини

Карлос Тевес рискува ново наказание от Манчестър Сити, след като се завърна в Аржентина без позволението на тима

Тевес продължава с изцепките - 1
©ЕРА/БГНЕС

Във вторник Тевес прие наложената му глоба от двуседмичната му заплата за нарушаване на пет от правилата по контракта си със Сити, след като очевидно не поиска да излезе в мача с Байерн Мюнхен от Шампионската лига. Нападателят обаче може да получи второ наказание, ако не се появи на тренировка днес. Повечето играчи на Сити са на път към националните си отбори и вчера мениджърът Роберто Манчини пусна свободен ден от тренировки.

Тевес трябваше да се завърне в сряда сутринта, за да работи по физическото си състояние. Но футболистът кацна в Буенос Айрес вчера, където заяви, че се е завърна за почивка, съобщава БГНЕС. "Карлос се завърна от последното си пътуване до Аржентина и не бе готов за мачове. Треньорите му изготвиха план, с който да си върне физическата форма. Карлос трябва да поднови тренировки на базата на Сити в Карингтън след вчерашната почивка", обяви говорител на Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 леле

    0 0 Отговор
    аве тоя мн грозен бе
  • 2 chavo

    0 0 Отговор
    До "леле" грозен ти е коментара, а този футболист го познава целият свят, теб само баба ти. Не е лошо да попрочетеш малко за него и неговата "грозота" преди да правиш първосигнални коментари. Разбирам, че четенето със сигурност е сложна дейност за теб "леле".