Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 23:51 586 0

Драма с дузпи прати Египет на финал

  • египет-
  • буркина фасо-
  • финал-
  • купата на африканските нации-
  • драма-
  • дузпи

Националите на Египет трябваше да изстрадат 120 минути футбол и драмата на дузпите, за да успеят да преборят коравият тим на Буркина Фасо.

Така "фараоните" се класираха за финала в турнира за Купата на африканските нации, където за съперник ще имат победителя от сблъсъка между Камерун и Гана.

След 1:1 в редовното време и продълженията и 4:3 при изпълнението на дузпи, египтяните се поздравиха с крайния си успех.

В противовес с показаното на терена, в 65-ата Мохамед Салах откри резултата в полза на египтяните с изстрел от далечно разстояние.

В 73-ата Бансе овладя на гърди и шутира от въздуха, изравнявайки резултата и пращайки двубоя в екстра тайм.

При дузпите Ел Саид изпусна още първата дузпа за Египет. При резултат 3:3, вратарят на Буркина Фасо Кофи върна жеста. Впоследствие Бертранд Траоре също не уцели вратата и Египет ликуваше след 4:3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА