Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 12:26 1 006 0

Шарапова: Мислех да спра с тениса

  • шарапова-
  • кариера-
  • допинг-
  • тенис

Много съм щастлива, че ще се завърна на корта през април, добави руската тенисистка

Шарапова: Мислех да спра с тениса - 1
Снимка: БТА/АР

Мария Шарапова разкри, че в даден момент е обмисляла да сложи край на кариерата си. Руската тенисистка призна, че е изживяла тежко наказанието за употреба на мелдоний и се надява проблемите да останат в миналото.

"Имаше момент, в който наистина мислех да приключа с тениса. Преди наказанието ходех постоянно на лекар заради болките в китката. Даже не успях да играя за Русия за "Фед къп", макар че бях пристигнала в Москва. Беше много сложно от психологическа гледна точка".

Бившата приятелка на Григор Димитров сподели, че вече е получила в аванс най-ценния подарък за 30-ия си рожден ден на 19 април.

"Това, че ще мога да се върна на корта през април, е най-хубавият подарък, който получих още миналата година. Това споделих и с моите роднини".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА