Last news in Fakti

11 Ноември, 2011 16:54 718 0

Видима и Черно Море направиха 0:0

  • черно море-
  • видима-раковски-
  • а група
Видима и Черно Море направиха 0:0 - 1
©БГНЕС

Видима-Раковски и Черно Море не успяха да се победят и направиха 0:0 в първия мач от програмата на 13-ия кръг на А група. Отборът от Севлиево затвърди добрите впечатления от последните си два мача, в които с десет човека победи Светкавица, а после спечели точка на стадион "Славия".

Още в 4-та минута Черно море можеше да открие резултата, след хубав извеждащ пас за Манолов, но нападателят не успя да отбележи във вратата на домакините. Последваха още няколко положения в полза на "моряците", а в 28-та минута Манолов насочи топката към вратата на Видима след ъглов удар, но защитник изчисти топката от голлинията.

Видима пък можеше да открие резултата в 46-та минута, но Илко Пиргов успя да спаси. Домакините натиснаха още повече и в 66-та минута Игнатов подаде към Какалов, той пусна към свой съотборник, който отправи удар, но гредата помогна на Пиргов, съобщава БГНЕС. В крайна сметка, двата тима не си вкараха и поделиха точките след 0:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА