Last news in Fakti

11 Ноември, 2011 17:05 775 0

УЕФА се дърпа за Балканска лига

  • уефа-
  • мишел платини-
  • борислав михайлов-
  • цска-
  • бфс-
  • балканска лига
УЕФА се дърпа за Балканска лига - 1
©ЕРА/БГНЕС

УЕФА изпрати писмо до Българския Футболен Съюз във връзка с предварителната среща между клубове от Балканския полуостров, Русия, Украйна, Армения и Азербайджан, за създаването на международен турнир, инициирана от ЦСКА.

След като по молба на ЦСКА президентът на БФС и член на Изпълнителния комитет на УЕФА Борислав Михайлов информира Европейската футболна централа за проекта, в становище, подписано от заместник-генералния секретар Теодоре Теодоридис, се посочва, че УЕФА няма да изпрати свой представител на срещата, съобщава БГНЕС. Централата препоръчва на Борислав Михайлов също да не присъства на тази среща, тъй като въпросната инициатива е на твърде ранен етап и не се провежда под егидата на УЕФА, обявиха от футболната ни централа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА