3 Февруари, 2017 12:55 1 028 2

Абел Анисе: Лудогорец може да спечели Лига Европа

  • анисе-
  • лудогорец-
  • копенхаген-
  • лига европа

Това е целта на всички в отбора, каза мадагаскарецът

Абел Анисе: Лудогорец може да спечели Лига Европа - 1
Снимка: БТА

Атакуващият футболист на Лудогорец Абел Анисе показа солидно самочувствие като заяви, че основната цел на шампионите през този сезон е достигане до финала в Лига Европа. Както е известно, "орлите" срещат на 1/16-финалите датския ФК Копенхаген - на 16 и 23 февруари.

Георги Дерменджиев и футболистите му в момента са на подготовка в Турция, а първият официален мач на Лудогорец за 2017 година е отложената среща с Монтана от Първа лига - на 12 февруари. След тази среща идват и битките на истината в Лига Европа, пише "Блиц".

„Трябва да покажем най-доброто от себе си. Мисля, че ако всеки от себе си покаже 100% от възможностите си, можем да стигнем и до финала в Лига Европа. Това е целта на всички в отбора“, коментира пред Нова телевизия Абел Анисе.

„Искаме да стигнем до последния мач в турнира и да се опитаме да го спечелим. Това е целта пред Лудогорец – да стигнем колкото се може по-напред и защо да не спечелим Лига Европа“, оптимист е халфът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    2 0 Отговор
    Този е слъчасал!
  • 2 гощо

    0 0 Отговор
    Всеки има право да мечтае,но действителността е различна!!!!