15 Февруари, 2017 10:27 1 723 1

Треньорът на Копенхаген: Лудогорец не е български тим

  • копенхаген-
  • лудогорец-
  • солбакен-
  • лига европа

"Пълни са с румънци, бразилци и холандци. Много са силни отпред", отбеляза Солбакен

Треньорът на Копенхаген: Лудогорец не е български тим - 1
Снимка: БТА/АР

Лудогорец е много силен в атака, предупреди Столе Солбакен на официалната си пресконференция преди заминаването на отбора за България. Старши треньорът на датчаните обясни, че разградчаните разполагат с изключително силни футболисти в нападение, които вдигат класата на Лудогорец над средното европейско ниво. Той обаче добави, че разликата с останалите в България я правят бразилците в Лудогорец.

"Това не е традиционен български клуб - имат много румънци, холандци и бразилци. В атака са много силни, а на контраатака разчитат на футболисти от най-висока класа като Вандерсон, Кафу и Марселиньо. Лудогорец създаде много голови положения срещу отбори като Пари Сен Жермен и Арсенал, като срещу англичаните дори водеха с 2:0 като домакини. Изключително впечатлен съм от нападението им.

В защита Лудогорец играе малко нестандартно и рискува много. По принцип излизат в схема 4-2-3-1, като нападателната четворка често сменя позициите си. Кафу, примерно, играе понякога като нападател, а понякога - като крило. Треньорът им разполага с богат избор.

Според мен двубоят е 50 на 50. Очаквам да се случи нещо подобно като срещите им с Базел (1:1 и 0:0). Лудогорец е над средното европейско ниво, но и този отбор има проблем, идентичен на нашия - играли са само един официален мач от Коледа насам", каза той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър Папазов

    2 0 Отговор
    Не видях да е казал такава глупост. Заглавието е като от сръбски жълт вестник.