Last news in Fakti

14 Ноември, 2011 15:21 603 0

Тевес е твърде скъп за Бока Хуниорс

  • тевес-
  • бока хуниорс-
  • коринтианс-
  • милан-
  • интер
Тевес е твърде скъп за Бока Хуниорс - 1
©ЕРА/БГНЕС

От Бока Хуниорс отхвърлиха възможността да привлекат нападателя на Манчестър Сити Карлос Тевес, тъй като не могат да си го позволят. Президентът на аржентинския клуб Хорхе Амор Амеал разкри, че цената на Тевес е твърде голяма за Бока. "Карлос е голяма фигура тук и това е заслужено. Но за нас е невъзможно от финансова гледна точка да го върнем тук. Разговарях с него миналата седмица и му предадох пълната подкрепа на Бока", каза Амеал.

Тевес прекара три година на "Ла Бомбонера", като в това време доби легендарен статут сред привържениците на тима. Според слуховете друг от бившите клубове на аржентинеца се интересува от него - Коринтианс, съобщава БГНЕС. Другите отбори, които ще опитат да вземат изпадналия в немилост в Сити играч, са италианските Милан и Интер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА