Last news in Fakti

17 Февруари, 2017 19:00 1 699 3

Божинката каза сбогом на Партизан

  • божинов-
  • партизан-
  • раздяла

Българският нападател в редиците на Партизан - Валери Божинов, изненадващо разтрогна договора си с "гробарите".

Местното издание в западната ни съседка "mozzartsport.com" съобщава, че по-рано днес екстравагантният футболист е прекратил контракта си по взаимно съгласие, макар че сърбите го върнаха в първия състав.

Родният играч, който в последно време наблегна на забавленията, пропусна лагера в Кипър и се подготвяше индивидуално в Белград, а сега става ясно, че се е отказал и от сериозни суми, които клубът му дължи, само исамо да си тръгне от сръбската столица.

Малко преди това наставникът на "гробарите" Марко Николич върна "Божигол" в първия състав и обяви, че ще разчита на него.

За година и половина игра в Партизан, българинът записа 67 мача, в които реализира 25 гола. Бившият национал спечели и първия трофей в кариерата си, след като грабна Купата на Сърбия през миналата пролет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Геро

    13 0 Отговор
    Чудя му се на Божинов.
    Израсъл в Италия, започнал да играе в италиански клубове - никак не лошо начало за добра кариера.
    НО!!!
    Поне мъничко по-сериозно да беше отношението му към спорта.
    Нищо не става от него.
  • 2 кучето шаро

    10 0 Отговор
    Дано не го вземат в Левски .

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "кучето шаро":

    каза, че не искал в България и остава в отбора на сърцето му - Партизан...с една дума чакайте го в лефски, с две думи мястото му си е точно там.