Last news in Fakti

15 Ноември, 2011 07:43 635 0

Треньорите на борците ни доволни от Москва

  • борба-
  • братан ценов-
  • симеон щерев
Треньорите на борците ни доволни от Москва - 1
©БГНЕС

Треньорите на класическата и свободната борба - Братан Ценов и Симеон Щерев, изразиха задоволство от представянето на националите на европейската отборна купа в Москва. В руската столица нашите момчета спечелиха бронзовите отличия. И двамата наставници обаче обявиха, че времето за подобен турнир не е особено удачен.

За разлика от руснаците, които са се готвили специално за това състезание, нашите национали не са били във върхова форма, която ще гонят на олимпийската квалификация догодина в София. При пристигането си на летище София Щерев подари купата на генералния секретар на федерацията Валентин Савов. Пред медиите трофея показа и помощник-треньорът на класиците Стоян Добрев, съобщава БГНЕС. Следващата седмица националите ни ще имат последен лагер за годината - на Белмекен, който ще продължи 20 дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА