Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 16:01 2 281 3

Лионел Меси коли и беси в Барселона

  • меси-
  • барселона-
  • луис енрике-
  • гомеш-
  • състав

Аржентинецът поискал изваждането на Андре Гомеш

Лионел Меси коли и беси в Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата и лидер на Барселона Лионел Меси реди състава. Това твърдят испански издания. Аржентинецът директно поискал от треньора Луис Енрике да извади от титулярния състав Андре Гомеш. Меси обявил, че желанието му се подкрепя от партньорите му в атака Неймар и Луис Суарес.

Гомеш пристигна в Барселона преди началото на сезона за 60 милиона евро от Валенсия. Полузащитникът не се представя на ниво, но Луис Енрике продължава да залага на него.

След провала срещу ПСЖ (0:4) в Шампионската лига съблекалнята на каталунците бе взривена от вътрешни скандали. Част от звездите се обявиха против Луис Енрике. Сред тях бяха Меси, Суарес и Неймар, които искат следващият наставник да бъде Хорхе Сампаоли. Испанците Пике, Иниеста и Жорди Алба са "за" Еусебио Сакристан.

Освен всичко Меси казва и кои футболисти евентуално да бъдат привлечени в скоро време. Един от тях е сънародникът му Анхел ди Мария именно от ПСЖ. Меси заплашва, че няма да преподпише договора си, ако някое от желанията му не бъдат изпълнени.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спиро

    4 1 Отговор
    Бреййй... виж го ти това тъпо дребно джудже. А и партньорите му в атаката. Хвани единия удари другия.
    В тази Барселона има един играч, който е истински спортист и джентълмен, но за съжаление остава в сянката на "тримата амигос"
    Просто са бледа сянка на онази Барселона на Кройф - Стоичков, Ромарио, Лаудруп, Фиго и на Роналдо.
    Не знам тогава някой да е изземвал функциите на Кройф и да му е давал акъл.
  • 2 гощо

    2 1 Отговор
    Нагло джудже!!!!
  • 3 barça

    0 1 Отговор
    Messi e gospod na futbola I misli nai-dobro za otbora