1 Март, 2017 19:47 999 0

Владо Стоянов подари точката на Нафтата

  • владо стоянов-
  • лудогорец-
  • нефтохимик

Отборът на Лудогорец изненадващо пропусна да спечели срещу аутсайдера Нефтохимик в среща от от 22-ия кръг на Първа професионална лига. Двата тима завършиха при 1:1, а основният виновник за загубата на точки се казваше Владислав Стоянов.

Превъзходство на "орлите" даде резултат едва в 78-ата минута, когато с топовен изстрел Марселиньо не остави шанс на Георгиев. Токата срещна напречната греда и влетя неспасяемо в мрежата на бургазлии.

Драмата обаче предстоеше. Минута преди края на редовното време, след една изсипана топка от корнер, точно преди да боксира, Владислав Стоянов се подхлъзна и така позволи на връхлитащия Илия Миланов безпроблем да я вкара с глава в опразнената врата и да донесе голяма радост на "шейховете".

До края нервите взеха връх и нито един от двата тима не успя да осъществи някаква по-качествена атака, чрез която да си осигури и трите точки в срещата.

Въпреки ремито днес, Лудогорец остава убедителен лидер във временното класирането с актив от 57 точки. Нефтохимик е 12-ти с 20 т. и продължава да се бори за оцеляването си в българския елит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА