Last news in Fakti

2 Март, 2017 20:12 701 0

Верея отнесе Славия след класика

  • верея-
  • славия-
  • черно море

10 от Черно море дадоха горчив урок на Берое

Верея се поздрави със страхотен успех над Славия.

Играчите на Александър Томаш прегазиха "белите" 3:0 като домакин в последен мач от 22-ия кръг на Първа професионална лига.

Георги Андонов откри резултата от дузпа в 25-ата минута. В 67-ата минута резервата Янислав Иванов наказа стража на столичани за втори път.

В последните секунди на двубоя отново Иванов бе герой за тима си, оформяйки крайният резултат.

Това е първи пролетен успех за Верея. Новакът в родния елит бе в серия от две поредни поражения на нула - от Локомотив (Пловдив) с 0:1 и от Лудогорец - с 0:4.

След днес обаче старозагорци заслужено изпревариха Славия и са с актив от 26 точки. С две по-малко са играчите на Владимир Иванов, които се намират на 11-то място във временното подреждане.

По-рано през деня, отборът на Черно море също взе ценни три точки срещу коравия Берое, и то с намален състав.

"Моряците" биха с минималното 1:0 в срещата, която се игра в Каварна, където тимът на Гонзо провежда домакинските си двубои.

Единственото попадение бе дело на Борислав Балджийски в 81-ата минута. Тимът от Варна игра почти цяло полувреме с човек по-малко, тъй като Даниел Георгиев бе изгонен, но това не му попречи да покаже желание и да откаже съперника си.

В самия край на мача удар на Георги Божилов премина на сантиметри от страничния стълб. Това бе и най-голямата опасност, която сътвориха падналите духом гостите от Стара Загора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА