Last news in Fakti

9 Март, 2017 10:57 1 099 1

Стойчо Стоилов се обиди на Левски

  • стоилов-
  • цска-
  • левски-
  • митов-
  • боримиров

Главният мениджър на ЦСКА се засегна от думите на Митов и Боримиров

Стойчо Стоилов се обиди на Левски - 1
Снимка: cska.bg

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че той лично се чувства засегнат от думите на треньора на Левски Николай Митов и спортния директор Даниел Боримиров след дербито в събота. Левски победи с 2:1, а след мача Митов и Боримиров казаха, че съперникът им не е бил истинския ЦСКА.

„Не подхожда на ръководители на Левски да говорят по този начин. Г-н Боримиров и треньорът на отбора казаха думи, които ме засегнаха много, както и цялата червена публика. Мен лично ме засегна това, че цитират името на клуба с тирета, точки, градове. Всеки един отбор от А група е минал през такова чистилище и мога да изредя поне 6-7 отбора от А група, които не са с този лиценз, с който би трябвало да са. Лицензът на Левски доколкото знам се държи от друг човек с прякор Кучето. И те са като нас. Поне така се лансираше по пресата преди една година. Не съм им счетоводител на Левски, не знам каква им е ситуацията.”, каза Стойчо Стоилов в предаването „Домът на футбола”. Той се закани „армейците” да отговорят на нападките в двете дербита с Левски в плейофите.

„Никога ние няма да паднем на тяхното ниво, но ще говоря след следващите два мача с тях. Тогава аз ще кажа какво мисля за техния отбор. Те избързаха малко с приказките. Мисля, че ще се реваншираме на нашата публика с добра игра и много голове.”.

Стоилов не крие, че загубата от „сините” е била шокираща за всички в ЦСКА, най-вече заради начина, по който дойде.

„Трудно мога да кажа дали сме се възстановили. Този мач ни дойде малко като шок, няма да го крия. Да играеш добре и да загубиш мача е най-неприятното нещо във футбола. Ще извадим необходимите изводи, за да не се допускат такива грешки. Наясно сме къде са ни проблемите. Най-важно е треньорът да може да вдигне отбора психически, защото веднага идва друг мач и няма време да увесваме носове. Трябва да си направим изводите и за следващото дерби да бъдем на висота. Футболистите не са от камък, разбират напълно какво значи този мач - и за тях, и за половин България. Съжалявам, че не се получи нужния резултат, макар че като игра беше напълно достатъчно да решим мача в наша полза. Ако си бяхме вкарали положенията до тези две статични положения, мачът щеше да е много по-различен. Имахме достатъчно ситуации да решим мача преди дузпата, но футболът е игра на грешки.”.

Той отново потвърди увереността си, че ЦСКА ще бъде пред Левски в крайното класиране.
„Увереност, че ще завършим пред Левски ми дават качествата на нашите играчи и играта, която показват. Имаме още два мача да опровергаем тези думи от Левски.”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    Пак дуспа,пак бутане!!!! Живеем в Левскария!!!