Last news in Fakti

12 Март, 2017 20:29 836 0

Лудогорец се развихри срещу Локо ГО

  • лудогорец-
  • кешеру-
  • локомотив горна оряховица-
  • марселиньо

Шампионите победиха лесно в Горна Оряховица, Дяков се контузи

Лудогорец се развихри срещу Локо ГО - 1
Снимка: БТА

Шампионът Лудогорец демонстрира класата си и в Горна Оряховица, спечелвайки с категоричното 5:0 срещу местния Локомотив. Над всички в мача от 24-ия кръг бе Клаудиу Кешеру. Румънският голмайстор блесна с хеттрик, а по веднъж се разписаха Марселиньо и Вандерсон. Капитанът Светослав Дяков пък беше заменен принудително през първото полувреме поради контузия.

След лесния успех тимът на Георги Дерменджиев събра 63 точки и поведе с цели 15 на втория Левски, който по-рано днес загуби с 0:1 от Берое.

В Горна Оряховица шампионите постигнаха 20-ата си победа този сезон в Първа лига. Локомотив пък инкасира 13-то поражение и остава на предпоследното 13-о място с 19 точки. Както вече стана ясно, новият треньор на "железничарите" ще бъде Александър Димитров.

"Орлите" доминираха през цялото време, като успяха да поведат с ранен гол. Още в 6-ата минута Марселиньо откри резултата след центриране на Вандерсон - 0:1.

В 31-ата минута Дяков се препъна и получи разтежение в бедрото, което го изкара от игра, а съмненията са за разкъсан мускул.

В началото на втората част "орлите" удвоиха преднината си. Моци напредна отдясно и пусна извеждащо подаване към Кешеру, който се разписа технично, изпращайки топката в далечния ъгъл на Банков за 0:2. След това шампионите намалиха оборотите, а в края на мача отново се развихриха. В 80-ата минута Вандерсон се разписа след асистенция на Кешеру. Румънецът пък успя да оформи хеттрика си, след като в 86-ата разстреля Николай Банков за 0:4. Асистира му резервата Лукоки, който му подаде и за 0:5 в 92-ата минута.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА