Last news in Fakti

13 Март, 2017 09:56 698 0

Реал Мадрид е отново на върха в Испания

  • реал мадрид-
  • бетис-
  • рамос-
  • роналдо

Серхио Рамос отново герой за Белите

Реал Мадрид е отново на върха в Испания - 1
Снимка: БТА/АР

Реал (Мадрид) победи Бетис с 2:1 в мач от 27-ия кръг на испанската Примера дивисион. По този начин Белия балет се върна на първо място във временното класиране с 62 точки. Барселона е с 60, трети остава Севиля с 57. Бетис е 14-и с 28 т.

В герой за домакините отново се превърна Серхио Рамос, който донесе трите точки след гол с глава.

Преди първия съдийски сигнал имаше минута мълчание в памет на легендата Раймон Копа, който почина на 3 март на 85-годишна възраст.

Домакините упражниха силен натиск още след първия съдийски сигнал, но в 20-ата минута можеха да останат с човек по-малко на терена. Нападател на гостите бе намерен с дълъг пас, но Кейлор Навас излезе извън наказателното поле и изби топката. Стражът събори съперниковия футболист и останаха сериозни съмнения дали това не трябва да е червен картон.

Само 2 минути по-късно при удар извън наказателното поле Навас улови топката, но след това я изпусна и сам я прати зад голлинията.

Отговорът на Реал не закъсня и в 40-ата минута Кристиано Роналдо изравни след перфектно центриране на Марсело отляво. Това беше първо попадение на португалеца във вратата на Бетис в кариерата му.

В 79-ата минута Кристияно Пичини получи втори жълт картон за фаул срещу Роналдо и остави гостите с човек по-малко на терена. В 81-ата минута Серхио Рамос засече центриране от корнер и вкара за 2:1. Това беше осми гол за защитника с глава от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА