16 Март, 2017 01:00 1 243 0

Меси не иска Коутиньо в Барселона

  • меси-
  • коутиньо-
  • ред-
  • атака-
  • барселона

Аржентинецът смята, че има ред в атаката, който не трябва да се променя

Меси не иска Коутиньо в Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Барселона Лионел Меси налага вето върху трансфера на Филипе Коутиньо от Ливърпул на стадион "Ноу Камп", твърди Diario Gol в ексклузивен материал. Бразилецът е желан в редиците на "блаугранас" от сънародника си Неймар, с когото се разбират чудесно в националния отбор на Бразилия.

Меси обаче виждал в лицето на техничаря от стадион "Анфийлд" заплаха за статуквото в предни позиции на Барса, където нещата вървят прекрасно.

Меси изгради феноменално трио с Луис Суарес и Неймар, затова бил против привличането на офанзивни футболисти от ранга на Коутиньо, които могат да променят установения ред.

С оглед силните позиции на Лео в съблекалнята, твърде вероятно е шефовете на клуба да се вслушат в мнението му. Освен това Коутиньо преподписа до 2022 година с мърсисайдци през януари и едва ли ще си тръгне скоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА