16 Март, 2017 11:25 607 0

Меси се обяви против войната в Сирия

  • меси-
  • сирия-
  • война-
  • барселона-
  • уницеф

Направо ми се къса сърцето, разкри звездата на световния футбол

Меси се обяви против войната в Сирия - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Барселона Лионел Меси призна, че се чувства съкрушен от случващото се в Сирия. Петкратният носител на Златната топка призова войната да приключи, говорейки в ролята си на посланик на УНИЦЕФ.

"Само един ден на война е прекалено много. А децата в Сирия са обект на насилие и бруталност вече ШЕСТ години заради конфликт, който ги държи като заложници. Като баща и посланик на УНИЦЕФ на мен ми се къса сърцето. Подкрепата инициативата на УНИЦЕФ с гласа си, за да сложим края на войната", се казва в съобщението на Меси, публикувано на профила му в социалната мрежа Фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА